EN / SE / RU

// Turkiskaupan Liitto ry
// Turkis – aina muodissa
// Turkispukineen hoito
// Kuvagalleria
// Jäsenyritykset
// Yhteystiedot

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Turkiskaupan edunvalvontaa ja yhteistyötä — Sinun hyväksesi


Turkiskaupan Liitto ry. (Fur Finland) on suomalaisten turkiskauppaa harjoittavien yritysten etu- ja yhteistoimintajärjestö. Jäsenistömme edustaa turkispukineiden valmistusta ja muodistusta, vähittäis- ja tukkukauppaa, turkisnahkojen muokkausta ja nahkavälitystä.

Tehtävänämme on ajaa turkiskaupan yritysten etua toimimalla yhteistyössä lainsäätäjien, muiden yhteiskunnallisten vaikuttajien, median, oppilaitosten ja eri järjestöjen kanssa.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Trusteeship and cooperation in fur trading — For You


Fur Trade Association (Turkiskaupan Liitto, Fur Finland) is the Finnish organization for promotion of interests and cooperation of the fur trading companies in Finland. Our members represent fur garment manufacturing and refashioning, retail and wholesale trading, fur dressing and leather supplying.

Our assignment is to act as a guardian for local fur trading business in cooperation with legislator and other social actors, media, educational institutions and other associations.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Uutisia3.03.2016

Suomalaiset nuoret suunnittelijat edustamassa turkisosaamista REMIX finaalissa


Suomalainen suunnittelijaduo, Joona Rautiainen ja Anna Sarasoja, edustavat Suomea IFF:n REMIX 2016 kilpailussa Milanossa. Aalto School of Arts opiskelijat valittiin kilpailun kahdentoista finalistin joukkoon. IFF:n järjestämä ja Vogue Talentsin sekä MiFurin tukema kilpailu käydään Milanossa 3. maaliskuuta 2016.


.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


REMIX -kilpailu 2014
Sinustako Suomen edustaja kansainväliseen loppukilpailuun?


Turkiskaupan liitto ry hakee Suomen edustajaa kansainväliseen Fur Trade Federationin järjestämään REMIX-vaatesuunnittelukilpailuun. Kilpailun tavoitteena on löytää kaupallinen vaate tai asukokonaisuus, joka on suunniteltu yksinomaan turkiksesta tai yhdistämällä siihen muita materiaaleja. Kilpailu on avoin vaatesuunnittelun opiskelijoille tai enintään kaksi vuotta ammatissa toimineille.

Säännöt

1. Kilpailu on avoin vaatesuunnittelun opiskelijoille tai enintään kaksi vuotta ammatissa toimineille, jotka eivät ole aikaisemmin sijoittuneet liiton kilpailuissa.

2. Kilpailun tavoitteena on löytää kaupallinen vaate tai asukokonaisuus, joka on suunniteltu yksinomaan turkiksesta tai yhdistämällä siihen muita materiaaleja.

3.Kilpailutyö valmistetaan yksinomaan Saga® minkistä, ketusta tai suomensupista ja/tai yhdistelemällä siihen muita materiaaleja.

4. Kilpailun voittaja edustaa Suomea International Fur Trade Federationin järjestämässä kansainvälisessä REMIX-kilpailussa.

5. Kilpailuaika alkaa 27.5.2013 ja päättyy 13.9.2013 klo 16, jolloin töiden tulee olla perillä kilpailun järjestäjällä.

6. Syys-lokakuun aikana tuomaristo kutsuu finaaliin valitut haastatteluun.

7. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä luonnokset joko sähköpostiosoitteeseen anni.lensu@sagafurs.com tai Turkiskaupan Liitto ry, Anni Lensu, PL 4, 01601 Vantaa.
(sähköposti: jpg tiedostona ja korkeintaan 1MB kokoisena. Kirjeenä: A4)

8. Kilpailutöitä ei palauteta.