EN / SE / RU

// Turkiskaupan Liitto ry
// Turkis – aina muodissa
// Turkispukineen hoito
// Kuvagalleria
// Jäsenyritykset
// Yhteystiedot

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Turkiskaupan edunvalvontaa ja yhteistyötä — Sinun hyväksesi


Turkiskaupan Liitto ry. (Fur Finland) on suomalaisten turkiskauppaa harjoittavien yritysten etu- ja yhteistoimintajärjestö. Jäsenistömme edustaa turkispukineiden valmistusta ja muodistusta, vähittäis- ja tukkukauppaa, turkisnahkojen muokkausta ja nahkavälitystä.

Tehtävänämme on ajaa turkiskaupan yritysten etua toimimalla yhteistyössä lainsäätäjien, muiden yhteiskunnallisten vaikuttajien, median, oppilaitosten ja eri järjestöjen kanssa.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Trusteeship and cooperation in fur trading — For You


Fur Trade Association (Turkiskaupan Liitto, Fur Finland) is the Finnish organization for promotion of interests and cooperation of the fur trading companies in Finland. Our members represent fur garment manufacturing and refashioning, retail and wholesale trading, fur dressing and leather supplying.

Our assignment is to act as a guardian for local fur trading business in cooperation with legislator and other social actors, media, educational institutions and other associations.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Uutisia3.03.2016

Suomalaiset nuoret suunnittelijat edustamassa turkisosaamista REMIX finaalissa


Suomalainen suunnittelijaduo, Joona Rautiainen ja Anna Sarasoja, edustavat Suomea IFF:n REMIX 2016 kilpailussa Milanossa. Aalto School of Arts opiskelijat valittiin kilpailun kahdentoista finalistin joukkoon. IFF:n järjestämä ja Vogue Talentsin sekä MiFurin tukema kilpailu käydään Milanossa 3. maaliskuuta 2016.


.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  


Turkis – aina muodikas asuste

Ympärivuotinen asuste

Turkis on luonnonmateriaali kuten pellava, silkki tai villa, mutta monipuolisuudessaan ylivoimainen. Turkiksella on vahva asema muotimaailmassa; yli 200 johtavaa kansainvälistä suunnittelijaa käyttää turkista muotikokoelmissaan.

Uudet käsittely- ja värjäysmenetelmät ovat tehneet turkiksesta ympärivuotisen tuotteen. Ulkopukeutumisen ohella turkiksia käytetään sisävaatteissa mm. jakkupukujen kauluksina, hihansuina tai muina yksityiskohtina ja somisteina sekä juhlapukeutumisessa huiveina, stoolina ja puuhkina.

Turkispukineet ja turkissomisteiset vaatteet kuuluvat turkisliikkeiden lisäksi myös monien tavaratalojen ja muotiliikkeiden valikoimiin.
Turkiskaupan Liitto ry:n jäsenyritykset auttavat asiakkaitaan löytämään itselleen turkispukineen, joka sopii juuri valittuun käyttötarkoitukseen, olipa kysymyksessä juhla tai arki.